+90 312 442 01 04
+90 312 442 01 04

HAKKIMIZDA :

    BARAJ GRUP İNŞ.TAAH.TİC.VE SAN.A.Ş. Ankara'da kurulmuştur. Baraj ve HES, Sulama,Drenaj,Dere Islahı,İçmesuyu ,Kanalizasyon,Arıtma Tesisleri, Karayolu,Hastane,Okul,Konut,Olimpik Spor Tesisleri, Müze ve Askeri Yapılar ve Tarımsal   Altyapı inşaat işlerinde tecrübeli teknik kadrosu ve sahip olduğu geniş makine parkıyla hizmet vermektedir.

Kuruluşundan bu güne kadar geçen sürede gerçekleştirdiği işlerde kazandığı tecrübe, deneyim ve saygınlık ile birlikte inşaat sektörünün aranılan şirketlerinden biri haline gelmiştir.

    Günümüze kadar yurt içinde yaptığı ; Baraj ve HES, Sulama, Drenaj,Dere Islahı,İçmesuyu ve İsale Hatları,Kanalizasyon,Arıtma Tesisleri, Karayolu, Hastane,Okul,Konut,Olimpik Spor Salonları,Müze ve Askeri Yapılar ve Tarımsal Altyapı inşaat inşaatlarını öngörülen zamanda başarı ile tamamlamıştır.  

    BARAJ GRUP İNŞ.TAAH.TİC.VE SAN.A.Ş. sürekli gelişen ve yenilenen yapısıyla iş sağlığı,çevre ve doğanın korunmasına özen göstermekte , çalışma koşul ve prensipleriyle iş emniyeti ve iş güvenliğini yakından takip etmektedir.Doğa ve insan her şeyden daha önemlidir.

BARAJ GRUP İNŞ.TAAH.TİC.VE SAN.A.Ş. kuruluşundan bugüne kadar hızla büyümekte olup her gün yenilenen ve genişleyen kadro,makine parkıyla inşaat sektöründe bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

 

KALİTE POLİTİKASI :
Gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmekte olduğumuz her projeye ödün verilmez kalite yaklaşımıyla imza atarken her aşamada ve tüm ayrıntılarda dünya standartlarını hedefliyoruz.

En önemli iç kaynağımız olan çalışanımızın desteğine ve üretkenliğine güvenerek , Çalışanımıza eğitim olanakları sunarak, sisteme bilinçli katılımlarını sağlayarak, üretimimizin her kademesinde Çağdaş Kalite Değerlerine ve müşteri memnuniyetine ulaşmayı ve sürekli iyileşmeyi hedefleyerek, değişen ve gelişen müşteri beklentilerini göz önünde bulundururken, ürün kalitesinin rekabet, verimlilik ve karlılık gözetilerek sağlanmasını benimseyerek, Çalıştığımız yerde ve yaşadığımız ortamlarda etik değerlere ve yasalara bağlılığı gözeten bir kurum olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.


İŞ VE ÇEVRE GÜVENLİĞİ :
Şirketimizde uygulanmakta olan inşaat işlemleri için uygulanan kalite yönetim sisteminin yanı sıra, bu kaliteyi sağlayan en önemli unsur olan çalışanlarımızı olumsuz etkileyebilecek iş güvenliği risklerini değerlendirerek iş güvenliğine yönelik gerekli tedbirleri almak ve toplam kalite yolunda faaliyetlerini sürdürmekte olan firmamızda tüm hammaddenin kaynağı olan doğaya şükranımızın bir göstergesi olarak en az etkileşimi sağlamak en önemli görevimizdir.


Bunu başarmaya giden yolun iş sağlığı ve güvenliği konusunda bireysel ve kurumsal gerekli tedbirleri almaktan ve doğal hayatı koruyacak uygun teknolojileri takip etmekten geçtiğini bilerek ama bununla yetinmeyerek iş sağlığı / güvenliği ve çevre konusunda sürekli iyileştirmeler yapmak temel ilkemizdir.


Uygulanan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi gerekliliklerini yerine getirmek ve etkinliğini sürekli iyileştirmek 
Bu kapsamda ;
-Yürürlükteki iş sağlığı / güvenliği ve çevre mevzuatının takibi ve uygulanması,
- Doğal kaynakların korunup hammadde ve enerji kaynaklarının ürün kalitesini etkilemeyecek şekilde tasarruflu  kullanılması ve geri dönüşüm amacıyla değerlendirilmesi,
- Çevre konusunda uygulamaların kamuoyu incelemesine açık tutulması,
- Çalışanlarımızın iş güvenliği / sağlığı ve çevre konularında sürekli eğitilmeleri ve bu konuda duyarlılık kazandırılmaları,
- Taşeronlarımızın çevre ve iş sağlığı / güvenliği konularında sürekli eğitilerek bu konularda duyarlı ve sorumlu kuruluşlar olmalarının teşvik edilmesi firmamızın ana politikasıdır.

© Tasarım: Areta - Yazılım: Akılx